Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vjerovali ili ne to je hidzama
Hidzama😀
Ovo nisu tragovi od hidzame. Ili je spavao na limenkama pive ili je neki drugi tretman imao ali hidzama nije.
U pitanju je najvjerovatnije CUPPING metoda, koju većina sportaša radi, kada imaš neki bol u mišiću, natezanje itd. Imao par istih tretmana. Nikakav mambo džambo puštanje krvi i slično.
Drevna metoda detoksikacije krvi 🤣🤣🤣
coek spavao na gajbi pive u limenkama🤣 kakve pidjame-hidzame
Da hoće više i ovaj Ramazan proći. Tačno mi je muka od ovih vjernika na baterije po društvenim mrežama, na forumima i ovdje u komentarima. Čim dođe Bajram većina ovih galamdžija kojima je Allah svaka peta riječ navečer se oleše alkoholom i tako do narednog Ramazana.
Baš mi te žao. Ti bi najviše volio da nema Ramazana, al neće da može 😁
nema pidzama da bude hidzama sa 4 fildzana
To ste neki dan objavljivali.
Oni od Islama uzimaju samo sto im odgovara, kladim se da mnogi poste ako ne Ramazan onda neki drugi mjesec.
Radio je i Michael Phelps kada se bio najjaci. Detox organizma. Radim 2x godišnje!
Presadjivao kosu 🤣
kakva ba hidzama...ovakve plave krugove ostavlja vakum, to je guma kao one zakacke za prozore kojom se izvlace misici i zivci..stalno mi to moj fiziotarapet radi..
Hidzama
ti si debil obicni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
iz rubrike ako niste znali hhhaahah
Brez da citam, uradio cojk hidzamu
dao pare na najvecu ublehu
Jašta je nego ubleha, žešća. Kako to ta hidžama potegne toksine iz cijelog organizma baš na leđa. Jedino znojenje, tj. sauna vrijedi kao detox.
Blam od članka, toliko