Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je ruzan, jeste.. da mu je zena sa njim samo zbog para, a nikad u zivotu ga ni pogledala ne bi da je neki normalac, i to stoji... ali zato gine za loptom i samo se to pika u fudbalu.... ali je brate ruzan... onaj majmun bale je za modrića ljepotan..
E pa pederu, drži se svog lijepog momka i okani se sportskih tema jer nemaš veze sa zdravim mozgom.
@goran: to je sada zabranjeno komentarisanje necijeg izgleda, recimo muskarac ne smije reci da je drugi muskarac lijep ili ruzan??? hahahaha... ruku za ruku sa talibanima... :-) drazi su mi i pederi od debila poput tebe.. oni su barem nastrani u svoja cetiri zid i boli me racku sta tamo rade, a ti si nastran i kod kuce i van nje... sto je izuzetno opasno.... imas pozdrav od mog "momka"... hahahaha...
Ako je ovo tacno onda je Luka malo placen u odnosu na koliko dobivaju drugi, prosle sezone narocito u LP je bio jedan od najboljih, kako je igrao protiv Bayerna u 1/2 svaka cast
Modrić je igračina
Luka odlian veznjak, al gledam onog Kroosa sinoć i kontam koji mamlaz moraš biti da onog igrača prodaš i to praktično buzašta.
Morali su jos je bayern dobro i dobio buduci da mu je ugovor isticao iduce godine a on nije htio novi