Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on, Lovren, Kovačić i Mandžukić....svi u BiH i pod vodstvom Ćire uvesti Travnik u Champions League
Nadam se da naša bagra neće odma da potrčat da izruče Mamića . Ko što oni nikad nikog nisu izručili koga smo potraživali ni Fikreta Abdića ni Olivera Knezovića itd .
UZP-ovac.
Samo ti moj Modricu nastavi lagati pa ce ti ta Surla doći ko u Pinokija
Mogao bi Modrić zamjeniti Bob Rock-a u Alan Fordu.
Mogao bi Modrić zamjeniti Bob Rock-a u Alan Fordu.
Jest ružan u pm!
Jest ružan u pm!
modricu probaj kako i ti nabaviti bh drzavljanstvo.za nedaj boze jer obruc se steze i oko tebe
njega štite milijoni ... al eura .
Kad dignes desnu ruku i zakunes se na sudu da ces reci istinu i samo istinu a uhvate te da lazes .to se u kulturnim zemljama zove kriminal,e sad kako je to u lipoj nasoj ne znam
nekome u Hrvatskoj vec godinama smeta Dinamo i Hrvatska reprezentacija. napadaju sa svih strana. Kad je SDP doso na vlast trojica iz Splita su se inace poznati politicari su se zakleli da ce strpat Maminja u zatvor, imaju njihovi dueli na tube gdje ih Mamic naziva komunjarama,udbasima.
ovaj pa mamić sve je to hrvatska aristrokracija sa tuđih leđa.
Sto stariji, sve ljepsi.
Zaboravio je on gdje je zatvor