Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Real Madrid pravi klub, cim udjes u svlacionicu nema to su talijanake plocice, interfon na Touch kovana ograda okolo kluba, na treningu brate svatko ima svoju loptu, nema tu sest pet.
@JahacMagle2019 To ti iz iskustva? Da nisi to ti Baljic?
Kakva bi Bosna nila reprezentacija da sumski i kamenjarski srbi, kao i pokatoliceni Bosnjani igraju za Bosnu. Pa derali bi redovno istocne i zapadne neprijatelje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E šta ti je život i upornost, od spavanja u gepeku do madridskog Reala...
i ja bi za te pare preša i u jači tim
Kad je Modric mogao da se snadje sa onakom facom ovaj momak nece imati nikakvih probelema. I ako ne uspije da bude dobar fuuudbaler uvijek moze biti maaaneken
Sad svi svaka cast, sretno,a prije mjesec kad se objavilo da je produzio ugovor sa Frankfurtom svi govorili odlican izbor, mlad si da ides tamo da grijes klupu itd...Odlucite se :)
Momak je uspio, koga smeta nek ga slobodno negativno komentira. Njega ionako boli ona stvar za komentar na klixu.
Bravo za momka... nije mala stvar otici u Real ovako mlad i to iz omalenog Frankfurt... pogotovo nekome sa nasih prostora. Kapa do poda
@Zapadna_Evropa a sta je Rs nego entitet u državi Bosni i Hercegovini GOVEDO JEDNO !
tanak je on za RM daj boze da bude sta od njega tu
Jos jedan bošnjak u Realu bravo za hrišćana Jovića...
Jel ovo onaj Sloba Radanovic iz Zadruge sto je prčio onu Šiptarku Ljuljetu ??? Šalim se malo sretno našem Bosancu u Realu !!!
On je srbin iz Republike srpske koji igra za Srbiju. Pozzz
Sretno majstore.
Požurio je ali real se ne odbija sretno
posla benzemu na klupu
Koliko su zavikali Barca, Barca, a lik na kraju ode na drugu stranu wtf..”
Hazard je gotova prica, Zidane hoce i brata Salaha iz Liverpoola..sad dosao i ovaj mali koji ima fantasticnu sezonu iza sebe..bice Real kao zemlja jak opet