Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgubili kompas u Chelsea-u, mada ne vjerujem da su ga ikad i imali.
ii.. mislim da nema gore ekipe od ove celzijeve, ovako su igrači otjerali i murinja cim im malo nije išlo. sramota. mmanekeni. gledam neku noc onog cupavog kretena luzia samo stoji kreten. sve bi ja to otjero.
to se tako i radi, cim ne ide u ekipi, krivac je trener-normalno, svaka promjena dobro dodje ..da nisu tako radili ne bi bili nigdje ... nije to kao kod nas pa drzi izbornika -jos je bodova u igri pa onda nas nema nigdje ... cim nesto ne stima- odmah se izbornik mijenja, vanka, drugi dolazi ... Luis E. je dobar izbor ...
hahahha cuj zeli suareza. zelim i ja bmw x5 2012 godiste da nije puno presao. al nemore