Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako: nije da vjerujem u ovu pricu. al kad je mogao Rakitic preci u Barcu moze i ovaj....
jeste ali na PlayStation-u....i tu samo na jedinici
Pjanić je bio prva opcija, kada je odbio Rakitić je uletio kao zamjena. Iako Raketa odrađuje solidan posao i bori se ne radi ono zbog čega je doveden a to je da razigrava, pravi akcije, bude mađioničar ukratko. To je generalno i teško u Barci pored Mesija, ali Iniesta i Xavi su uspijevali i Pjanke je definitivno jedan od igrača koji može zauzeti tu poziciju. Naravno, treba i on malo da se popravi, prvenstveno ponašanje. Ali Lucho kada uzme igrača u svoje ruke to je to.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ljudi moji, pa Pjanič je već tri godine u Barceloni. Sljedeće godine preuzima kapitensku traku.
http://forzaitalianfootball.com/2015/05/roma-playmaker-set-to-join-luis-enrique-at-barcelona/
Nemoze Barca pravit transfere do januara 2016 jel tako ako se nevaram?
po ko zna koji put slušamo priču kako Pjanić ide u Barcu, a on u zadnjih nekoliko kola nije do kraja završio utakmicu. Ovi naši mediji stvarno od mrava slona naprave.
odeli tamo slobodnjaka vise nece opucati za dugo
Nigdje više primitivaca nego u ex-yu, međusobno pljuvanje Bosanaca, Hrvata i Srba, samo gledate kako popljuvati igrače iz susjednih država, a da sami vjerojatno ne znate pošteno šutnuti loptu. Sreća da vrhunski igrači s ovih prostora nisu primitivci kao pojedinci koji komentiraju ovdje.
pjanke cita komentare i smije se :D
ove naše igrače kao kupuju veliki timovi, a oni od SP povedoše sezonu na klupi. ako vam Safet nije mogao nista za lošu igru na SP to su vam uradili treneri u matičnim klubovima. za dobre igre na SP grijat ce te klupu, ko je igrao dobro na SP taj je imao i solidnu minutažu u klubu. ima pravde za neprospavane dvije noći kasd je bilo prvenstvo
Mora neko bit zamjena ako se Raketa povrijedi
malo novinarskog bubanja
a sta ce onda bit sa kovacicem??? pa nemogu i njega zvati ako citas hrvatske portale trensfer vec gotov ugovor potpisan na 25 godina!
Idi Pjana koliko god da traži, ako ćeš stvarno biti u početnih 11 a ne grijati klupu!!
i mene zvaso Gvardiola...kaže aj haveru pomozi veceras da ih mlatnemo nema mi Riberija brata mumina, rekoh Pepi kralju bih rado, al ne da mi šef drugu radim.Biće to u dure, rekoh mu.
Znaci Pogba je u pregovorima to znamo, sada hoce Kovacica hoce Pjanica a ne mislim da ce i jedan od ove dvojice preci svaka cast Pjanicu ali je u losoj prelosoj formi ove godine Visca el Barca
nazva lik mene, kaze, imas pjanketov broj, de ba rekoh s'a ce ti broj, evo pjanke kod mene, gledamo Odbacenu :D
Skype-ao s njim :)
Zvao ga neki Enrique...a je l' Luj XIV ili XV to je sad stvar nijansi :D