Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što mene nervira ovaj enrique. I Mulalicu je Kosorić, najbolji igrač na svijetu. Šta sere više, njegovi igrači pa eto on ih hvali. Što? Što je nosio kapitensku protiv Getafea... .I.
ne samo da je dobar veznjak i odlican je glumac! kad ga neko samo dirne fata se za facu i valja se ko glista
upravo to sam htio da kazem,i vecina igraca iz barcelone je takva ,fair play dok pobjeđuju a ako gube valjaju se i glume
svaki ćoban hvali svoje ovce
jest al zadnji vezni, ako si to mislio onda jest
Zar pored Tina amidzinog?!
Najbolji veznjak, a nije vrhunski izvođač slobodnih udaraca!? Još kaže da je najkompletniji igrač kojeg ima...
E moj Enrique, nisi ti upoznao ZAJKA ZEBU iz Slobode. Ebo Busquetsa padavičara. Zeba za njega velemajstor, samo što nije poznat ko Busq. Smrt Sarajevu, sloboda Tuzli i Zenici!
Cuj Zeba, ozebla ti inteligencija!