Nistelrooy o povratku u Real
0
"Ludo je ovo što se događa"
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ hancock: bas si neki cock !! ispocetka kontam pametan, \"real-ci.gani\" a onda izvalis da je RVN panj.. bas si neki panj !!
real madrid - c.igani otjerali legendu RAULA a sad bi doveli i panja da igra fujjjjjjjjjjjj jbemti takvu politiku
Ako je pametan nece otici.
na oficijelnoj stranici hsv-a pise da je Real Madrid pokazao interesovanje za Ruuda ;)
ovo ko kad bacis koristeni kurton pa iznenada opet hoces umocit a nemas novog pa nabacis stari, e moj ruud na niske grane si pao.
To ce ovako da bude. Uzet ce ga Real, i igrat ce dok im se Higuain ne oporavi, a kada se on oporavi nakon ozlijede Nistelrooy ce do kraja karijere sijediti na klupi i nikada nece ni uci u igru a tada ga vec nece htjeti ni neki klub kupiti osim mozda neki Italijanski jer oni inace i uzimaju igrace od 35-38 godina, zato i igraju mrtvacki nogomet.
Mozda covjek sanja ligu prvaka. Sa Hamburgom nece ni Europa ligu vidjeti.Nek budu sretni sto im je uopste igrao.
ŽELIMO TE NATRAG RUUD JER SI ODLIČAN IGRAČ ! !!!HALA MADRID!!!
i sah je sport druze Nistelrooy
ovo ko kad bacis koristeni kurton pa iznenada opet hoces umocit a nemas novog pa nabacis stari, e moj ruud na niske grane si pao.
raul je sam izabrao da ode , jer je bio zeljan igre ... niko nije mogao znati da ce se higuain povrijediti , a da ce benzema bit totalno van forme ... zato ne pisi gluposti ... Real nikad ne bi pustio legendu klubu da on to sam nije izabrao
glupost, politika reala je fuj gade mi se prodali legendu reala RAULA i otjerali ga, a sada bi da kupe starog i istrosenog Ruuda jer toboze bolji je od Raula....ma fujjjjjjjjjjjjjjjj otjerali ste RAULA a sad bi nekog levata doveli FUJ CIGANI