Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od kuda su mu korijeni nije ni čudo...
BABA!
NA FACEBOOKU POTPISITE PETICIJU ZA POKRETANJE TUZBE PROTIV TAKOZVANE BOSNATV ! BANDA JE UKINULA BHT1 I FTV SVOJIM PRETPLATNICIMA OD PROSLE SEDMICE, MADA JE UREDNO NAPLATILA GODISNJE PRETPLATE! BANDU SAMO NA SUD, BAREM U UREDJENIM DRZAVAMA !
JEdnom bosanac uvjek bosanac. Takav smo mi narod primitivni i temperamentni
Gledaj im faca, izgledaju iscrpljeno, kao da su susili sijeno :)
dobar je ibra ali je bijeli cigan, samo da se zna
Diktator
Bra'o Zlaja, tako s njima treba. Samo "mrsh" i "bjaaaaazi"
Normalno,sta treba da radi? Da ih pusti ko' one majmune iz city-ja za koje treba obezbjediti drugu loptu na terenu pa da igraju samo za sebe. Par samara u svlacionici pa da vidis timske igre. Kao sto i Riberi zna "objasniti" kolegi.
ha zavide mu šupci što je uspio u životu i što vozi propetog konja.što se izdigao iz ovakve učmale forumaštine.frajer i po.šveđanke režu vene za njim a za vama ni vaša mati.hihihihihi
Pa i jeste jedan veliki SE***A, a bogami i seljak. Uvjek se nadje jaci, cekaj malo naci cega i Ibra. Ja samo znam da ja igram snjim i da se on ovako ponasa prema meni, nema veze sto je za glavu veci od mene, ja bi mu slomio kosti.
Neznam za vas al guzno bi ja commia. Paksu je to svoje vrste. Kad bi ti ja svog blavora uvalio usta bi ti razvalio. Ha ja...
Kljuse i seljacina, to je Ibrahimaga
PAPKO !!!
To ti je moj Lucase tipicni balkanski kompleksas, misli da je bog i batina sve dok ga neko ne spusti na zemlju i dok ne dobije po labrnji, onda prede ko mala maca. Kako bi njega Fergie utjero u sisu, jedan "fen za kosu" i bio bi manji od makovog zrna.
ima u njemu nešta bosanskog, da Bog kaže . :)
K.re.tenu , upravo i pricam o toj njegovoj autobiografiji , koju ti ocigledno nisi procitao .. Zivio je s ocem , otac je isao s njim na utakmice i sve ostalo , mutav si stvarno .