Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo sto treba imati u vidu jeste vrijeme u 13:00 h po lokanlnom vremenu, izgledalo je kao da Francuzi ne mogu vise da igraju od jedno 65 min pa nadalje, a Njemacka je rutinski zavrsila tekmu znajuci da ih ceka tesko 1/2, ovo sto Lowe radi je nevjerovatno 2008 -2 mjesto, 2010-3 mjesto, 2012,-polufinale EP-a, 2014-min, polufinale SP, i 2006 je bio pomocnik Klinsmanna kad su zavrsili 3, znaci kao trener nikad slabiji od polufinala na velikom takmicenju i to tako ujednaceno, svaka cast!
fakat mi ovaj low ne lici na trenera....
isto govori ko hitler
Samo ti pusti Reusa na Brazilce, pa da vidis kako se moze igrati.
Jbga nisam znao da je Reus povrijedjen, mea culpa.
napredujete napredujete..kako je pep došao -_-
de ba prihvati se ti kuhujne sta guardiola ima sa njemcima to je fudbalska nacija i uvijek su u polu finalu ili finalu to ti je njemacki fudbal gazi sve pred sobom da mi imamo bogdom njemackog trenera da malo nabije kondicije i discipline u one nase levate .
tipičan balkanac..ženi je mjesto samo u kuhinji...da bar mi imamo i njemačke poltičare a ne ove budale ali eto
Blam
vidi ga ko iz filmova bate zivojinovica javol general banditen