Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijam za Liverpool 10 godina, ali jadan je klub u kojem je trener najveća zvijezda.
Pa Bog'me Klopp je od Borusije stvorio nemoguce i uspjeva u svom poslu i svom nacinu treniranja. Tebe muci sto je on zvjezda kluba a to nije neki igrac? Pa eto znaci Borusija je jadna pa tako i Liverpul a Klopp polako i liverpul okrece ka pravom putu. ja nit navijam za BvB nit za Liverpul al Klopp je jedan genijalan trener i ogledalo kluba. A ta tvoja izjava nema veze sa vezom. Klopp je napravio igracine od Reysa,Gotze,Lewa,Gundogan itd..... da nije Kloppa sad bi ovi igraci u vrbanjusi igrali.
Gdje ti pročita u mom komentaru da je Klopp loš trener. Samo sam rekao da je politika transfera u klubu strašna. Apsurdno je da za bilo kojeg igraca kojeg trener zeli dovesti, mora neki odbor odluciti, da li ga moze dovesti. Liverpool proda top igraca i kupi pet prosjecnih. Dobro je Carragher rekao, Liverpool se pretvara u Tottenham.