Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Lyon spreman !
NDH bojovnik
UZP ovac, zadojen mrznjom, fasizmom i lazima kako je toboze bio primoran sa dvije godine napustiti rodni Kakanj, sto mu daje za pravo da mrzi domovinu u kojoj su vijekovima zivjeli njegovi preci.
UZP ovac, zadojen mrznjom, fasizmom i lazima kako je toboze bio primoran sa dvije godine napustiti rodni Kakanj, sto mu daje za pravo da mrzi domovinu u kojoj su vijekovima zivjeli njegovi preci.
Momku je slavna ABiH pobila rođake a njega protjerala iz Kraljeve Sutjeske. Onda očekujete da igra za BiH i da se ponaša kako vi mislite da treba?
Kkiksara nevidjena, sa loptom na Vi... Da nije bilo ZM iz "trenutno" Medjugorja, ne bi vidio top nivo fudbala. Zahvalan da mu bude do kraja karijere. Inace branio sam ovog covjeka na portalima, cinilo mi se da je korektan mladic, al me iznenadio na doceku! Ko da su mu preci iz Lištice...
Ustašica.
ima da se usreće
Je li spreman za Lyon?
bosanac s DNA kace vidi mu se na ćehri
Prevaziđen.
Hvala Bogu pa su on i njegova obitelj napustili Bih za sva vremena, takav odpad nam netreba.
OTpad oTpad oTpad oTpad oTpad
Gostovao u nekoj emisiji neki dan i kao jedva zivu glavu izvukao iz Zenice. Da, bas je neko progonio dijete od 3 godine tada. Tata mu prodao u svu imovinu i pobjegao iz BiH jer je mislio da ce ih muslimani ubiti. Kad prije prodade imovinu od straha. Odvratan do bola.
Gledao. Bujica. Jos one lazne suze. Trebao je u glumce.
Rijetko odvratan insan.
On ima veze sa Zenicom ko ovaj sto je pisao tekst sa Varaždinom. On je hrvat, nacjonalista i fudbaler. Sta ga vezujete za BH, Zenicu ? Da je htio biti to šo navodite sad bi nosio BH dres.