Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mancesteru vise niko ne treba sada ide uigravanje,i sada dolazi neka druga Van Halova era.Mogu zlobnici pricati sta hoce za par mjeseci MANU.ce sve gaziti pred sobom,Vidio se jucer kostur buduce Mancesterove igre iako Kvins Park nije uopce pravo mjerilo ali Van Hal je vratio sistem 4-4-2 sto najvise odgovara Mancesteru i koju je preferiro legendarni i najbolji Ser Alex......MAN.UTD......ZAUVIJEK.............
ako i zavrse na 9 mjestu bice uspjeh ove godine a sledece godine im je prelazak u nizi rang
ovaj dobije jednu tekmu i odma krene pričat o nekakvim titulama
mozes se nadati tituli samo pod jednim uslovom: moras pobjediti chelsea, manchester city , arsenal, totenham kuci i na strani!
Zelim i ja u englesku i na madagaskar....
fergusone vrati se i oprosti nam, i nemamo vise blata da te pravimo !
Počinje nova era, van Galova era, koja će biti bolja od Fergusonove :)
ako misliš da iko ikada može dedu stići ti nisi normalan