Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi ti više isti Bekrić, od prije par sezona, udebljao si se, nemaš kondicije ni za jedno poluvrijeme, tako da...nije do Petrovića, do tebe je, Bekriću! Ali, sa srećom, gdje god da odeš!
Ne moze jarane shisha koke provod svaku vece i da se ostane u kondiciji...
"Ljudi su stradali kad god su bili potcinjeni zenama" (Ahmed) "Poslije moje smrti ljudima nece ostati vece iskusenje od onoga u koje ce ga dovoditi zene." (Ibn Madze) "Zena koja umre, a njezin muz ne bude zadovoljan s njom, uci nece u Dzennet." (Tirmizi) "Zeni koja zatrazi od svog muza razvod braka, bez opravdanog razloga, bice uskraceni dzennetski mirisi." (Ahmed, Ebu Davud)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa jos samo da ti kazes ko ce da bude trener i sta tebi odgovara. Nisi Messi jbt... Kad bi tako bilo, Dzeko, kloc kako su ga prozvali - a covjek je pokazao ko je baja, s Magathom, koji je poznat kao "Idiot", nije trebao ni pricati... Dakle da zakljucim....Sretan put! Koga nema bez njega se i moze i mora...
Nije valjda i Yaya Toure otjeran
@NIVEAAA Kakav si ti njPa pa to je neviđeno. Pa je li moguće da si toliko glup da vjeruješ u te priče?!
Ko zna, mozda u medjuvremenu pronadje neki angazman u Kazahstanu ili Kirgistanu i poslije pet godina se vrati opet u Zelju i predstave ga kao "pojačanje", a papci ga počnu braniti k'o fol:"Jarane zato on vozi Audija ocammooog'".Pa zar se ne moze nekom omladinicu dati sansa da barem proba da se preznoji za klub za koji živi - makar jednu utakmicu, samo jednu?
Zašto ga šalju na posudbu, da mu Željo plaća platu? Nema kluba u BiH koji će mu kao posuđenom igraću davati toliku platu. Kada već želi da ide trebali su mu papire dati jer neće niko odštetu platiti za igrača sa 33 godine.
Tako je slavko. Tjeraj balije. Al nije da nisu u železničaru to naučili. Samo hrvati ili srbi. Ipak je to nk železničar
Sam pao sam se ubio pa se opameti
Nije on bas najjbolje shvatio kada mu je Svabo rekao : Tuknes malo :) Prokiso' si malo u odnosu na ostale xD ...Nista nije slucajno :)
nisi permanentno napredovao, al permanentno je covjek igrao za pola plate u zelji
Od 20 utakmica odigrao 3-4 dobre i trener ti kriv, pasa moj hajd ti iz Zelje, vazda se moze neko dijete ubacit umjesto tebe
Svi mi druze imamo neki problem sa sefom, ali sutimo i radimo.... Tako je i s tobom,nisi ti jaro neka velicina da ti radis sta hoces.
Meni ovaj lik ne po cemu ne lici na fudbalera.
who cares...
Bekrijo hvala ti za onu golcinu Zrinjskom u Mostaru
hvala Bekrija..pravi Manijaci te cijene i vole. puno si dao Zelji i Zeljo tebi da bi se sve na kraju zajebalo.
Taman se donekle uigrali, promjenila se citava ekipa sad se opet uigraji godinu pa opet pred evropu rasprodaj ove sto su se pokazali....nikad necemo u grupnu fazu...
to si drug upravu, ne samo Zeljo, već ni jedna ekipa iz naše lige, udaljeni smo mi od grupne faze svjetlosnu godinu
Niti ti niti permanentni niste zasluzili da ostanete nakon prosle sezone. Ali sta je tu je tebi sretno a i permanentnom jos vise srece valjace nama trpiti njegovu igru.