Opet mu smjestili
79

Lorenzu Insigneu ponovo dodijelili najvišeg dječaka pri izlasku na teren

Piše: N. K.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Italijanski reprezentativac Lorenzo Insigne svojevremeno je otkrio kako je gotovo odustao od nogometa, jer su mu ljudi govorili da je prenizak i da nikada neće uspjeti u nogometnoj karijeri.

"Govorili su mi da imam neki talent, ali da sam prenizak i da nikada neću uspjeti. Želio sam odustati od nogometa, pogotovo nakon što su mi i skauti govorili istu stvar. Ipak, onda je stigla proba u Napoliju", prisjetio se Insigne.

Italijan je jedan od najnižih profesionalnih nogometaša svijeta sa svega 163 centimetra, a u posljednje vrijeme nema previše sreće s dobivanjem dječaka, maskota s kojima izlazi na teren prije početka utakmica.

Čini se kao da se neko poigrava s njim i uvijek mu dodijeli najvišeg dječaka, a smiješna situacije ponovila se i na posljednjoj utakmici Serije A, na gostovanju kod Milana kada je prilikom izlaska na teren Insigne vodio dva dječaka gotovo iste visine kao i on.

U jednom trenutku se okrenuo i nasmijao prema osobi koja ga poslala na teren s njima.

Podsjetimo, ista stvar mu se dogodila prije mjesec i po na utakmici između Italije i Engleske te krajem prošle godine kada je Napoli gostovao kod Torina.