Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi marokanci se sigurno organizovali....
Upravu si
Sve je to osigurano na troduple pare. Ovaj gigant mirno spava
A jest te krenulo dragi Vaha. Triper na onakav išijas. Uvijek je dobro našaliti se u ovim teškim trenucima.
" Kako si Vaha , imas li graha "?
ma to im dao na kaFu
Ustaše 100%, nema tko drugi
E moj vaha Pa zar nisi skuzio da ih vise ima u Parizu nego u cazablanci
Nikad ni marku u BiH nije uložio,niti je išta pomogao u obrani BiH od agresije,velika stipsa ,škrtac.
mora da si ti oslobodio BiH krijuci se po podrumima
Uzet ce duplo od osiguranja
Da to ide tako osiguranja ne bi postojala
marokanska zahvalnica za sve
VAHID HALILHODŽIĆ Vahid Halilhodžić neizmjerljiva legenda Rodio se u poznatom gradu U Jablanici Gdje je Jul Briner srušio most Kada je došao u Mostar Asim mu je postavljao štapove I učio ga pravilno da hoda Vaha, ti si u Veležu bio idol I mi ti se klanjamo Zato Vahide Kada ti je račun u kafiću 8 km Reci konobaru - u redu je mali!! A ne da uzimaš kusur Da platiš parking u Jablanici
Ja levata,meni ne mogu jer sam kokuz.
Da nije Ziyeh?
Zao mi je ali bi mi jos vise bilo zao da su ovi naši banditi upali u kucu BH penzionera i odnijeli mu 300KM penzije, jadnik ne bi preživio do slijedećeg mjeseca, ovako tebi je to kap u moru pa sumnjam da si se nasekirao.
Pojmovi kradja i pljacka nisu sinonimi. Kuca VH nije opljackana vec je izvrsena provalna kradja. Ne znam zasto je to ovim priucenim novinarima sa sumnjivim znanjem toliko komplikovano da tee pojmove razdjele.
Žao mi je svakoga koga opljačkaju, ali npr. meni da lopovi uđu kuću mogli bi samo donijeti sa sobom nešto, nemaju šta odnijeti.
Da nisu komšije sa Bokulje.