Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nebi me iznenadilo da i lopovima uvedu osiguranje u slučaju povrede na radu, ovi profinjeniji kriminalci na institucionalnim nivoima vec imaju zagarantovana prava
Igrao plystation 🙄
Jadni lopov, samo pokušao ukrasti tuđe
Trebao te smaknuti a ne samo izdegeneciti indijanac spr*eni
Boze, daj nam bolan mrvicu komunizna, puna mi kapa demokratije i mafije...
Sta je ovo jebote ovaj mu htio ukrast auto jos ga duzi sto je dobio batine e tobejarabi
Hoce da iskamci pare. To ti demokratija omogucava, iako si pokusao nesto ukrasti imas svoja "prava".
...ovaj svijet ode u p*cku materinu...ne smijes vise ni braniti sopstvenu imovinu...sta je sljedece,uhvatit ce mu zenu da je siluje,a on ga nece smjeti dirati dok se policija ne smiluje da dodje...ovo me podsjeca na jednu scenu u Alan Fordu gdje lopovi pokusaju opljackati nekog cvikerasa,on ih prebije,a onda dodje policija i njega uhapse i kazu mu "ko ti je dozvolio da se branis i otimas nama posao".
Samo ga prošaraj po leđima Sharawy
Ma to je ono svi smo mi alfe a iza zatvorenih vrata žena me bičuje mmmmmm.