Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@++-++ tebi treba puno punooo godina dobre terapije a i to ce tesko pomoc
Dzeko \"flop of the match\", a svih ostalih 10 igraca + Mancini su vise krivi za to nego sam Dzeko jadnik, sto je fenomenalno stopo loptu. Idi spori lijeni krkane treniraj kako se stopa lopta citavo ljeto, inace ides u neku levatsku ligu.
a jel igro onaj kloc...kakva rinaka..kločina..nek čuva mjesto na klupi..
Zasto Dzeko nije igrao danas?
Ljudii, molim vaaaaaas, bojkotujmo svi sa-x. Darijo Srna je naš, aaaaaaa, pa koji je ovo put da kopiraju tekst a da i ne procitaju, sramotaaaaaaa, nece nas praviti bu*dalama. Vlasnici sa-x su sr*bijanci, vecina zaposlenih su sr*bijanci, a znamo dobro sta sam Sr*bija radi, gledamo to svaki dan, raspisuju potjernice za neduznim ljudima koji su branili svoj grad, zemlju. To je jos jedan razlog da bo*jkotujemo sa-x. ja prvi od danas necu posjecivati ovaj sajt, kopiracu ovaj komentar na vise clanaka kako bi so vise ljudi ovo vidjelo. Imamo mnogo drugih portala da citamo, vijesti su iste, jer ovi ionako samo kopiraju sa drugih portala. Molim vas bojkotujmo sa-x, najvece sm*radove nepismene. STOP NERADNICIMA, imate poslove a necete da radite, nije vam posao da samo c/p. Smrt komunizmu(komunalizmu :)) Bojkotujmo Sr*be, neka idu u njihovu \'\'lijepu\'\' Sr*biju i neka kopiraju sa hrvatskih portala informacije.
A i mi pretjerujemo stvarno.Pa jedan Tores kojii nije mijenjao ligu nije ništa pokazao kako je došao u čelzi pa nikom ništa a mi očekujemo da Džeko sam uzme loptu na centru,prševa 5 igrača i da go i tako minomalno svaku utakmicu.A zaa jednog Kaku da ne pričamo.Džeko je pokazao više od njih dvojice zajedno.On je i onako htio u talijansku ligu al pošto je njma bio preskup nije imao drugog izbora.
lako je vama kada vam napadac nije dz,eko.. da je dz,eko bio u chelsiju hurac bi dali gola