Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njegov zemljak je odavno ispao iz lp zbog svoje price. njegov zemljak ima daleko najjacu ekipu u engleskoj i opet sam siguran da ce biti iza junajteda na kraju. mazari bi sa sitijem pokorio i englesku i europu.
Pametno zbori! :D
e moj fuflo pravi si fuflo..... mancini je trener klase da trenira ove nase jadne klubove za platu od 1000km, a mazzari bi sa man.city bio u rangu barce ili rela. to je problem
Dosadna talijanska liga? Slabasna talijanska liga?
Je li ovaj u rodu sa Walterom Pericem?
Pricas gluposti, pogledaj svog zemljaka u Cityu! On fino kaze imali smo posjed lopte 70% i izgubilo smo 1:0 i po svim pokazateljima smo trebali dobiti. Zadavoljan sam igrom i zalafanjem, ali nismo imali srece! I ti nezadovoljan sa 6 postignutih komada, dok je Mancini zadovoljan bez postignutog gola!
nista ti se ne brini. nije ni celsi kao cagliari. larivey bolji od svakog napadaca celsia.
Ma Napoli glat uzima chelski :-)
ma ne boj se waltere, dobicete vi one placenike bez problema i u londonu
CHELSEA