Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije se rodio taj trener koji bi nesto mogao osvojiti s onim parmacima od igraca sarajeva
Moraš imat' milione da bi bio na 4 mjestu BHT Premier Lige !
Isti Limeni ocam'
hahahaha ja kontam njega doveli :D
Limeni bi to doveo u red,ahahahaha...
Gile citas mi misli
mali skidaju zeljeznu ogradu sa pomocnog terena da je prodaju u staro gvozdje da daju plate svojim igracima hahah. provjereno
ma uzmite ciru od slobode, ionako se ne zna koji je smijesnjiji klub :D
nemojte se sa malim strumfovima prepucavat ko ih ebe pisite samo o nama nek crknu jadovi mali i vazda ce to biti
E pitari jadna vam je sudba, jadne li vas stvori UDba!
.ebem li ti mamu drugoligaško-uskotračnu
@ranTanTan HAHAHAHAHA!!! Ko te to sikira?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sarajevo-grad Svaka cast na komentaru, nase jadne komsije sa grbavice se bave šovinizmom i nacionalizmom iz ocaja. Kada smo u prvih 11 imali 10 muslimana tada smo bili balijski klub. Treba zanemariti jadove koji daju takve komentare jer nisu vrijedni paznje. Sarajevo je na pravom putu, sve se radi po evropskim standardima a rezultati ce doci, malo strpljenja. Samim tim sto se non-stop bave nasim "problemima" pokazuju da se ipak pribojavaju..... ;-)
Ma jok bolan, vi mas malo k****mo dok je vruće. hahhaha!
Bolje da kupe Ivicu Osima, da ne moraju pošteno remi izvlačiti na gostovanju, onako ti Ivo završi penal i zdravo. Do dolaska istog tog Jetija, Željo se nalazio na začelju, grcao u dugovima kao i danas i lafo se podignuše. Da je Sarajevo marku dužno davno bi izletilo iz lige. Što se tiče Želje šta oni imaju pričati, prvo nek krenu od kretena Đurbuzovića pa do igrača i navijača narkomana, da ne bi sad pisao imena.
Ako ćemo o navijačima, možeš li razmisliti malo ko hvalospjeve pjeva o "motanju" po tribinama i pucanju u vene. Sigurna sam da nisu Manijaci samo. Dalje, hajde malo razmisli da nema Želje, kakva bi to smijurija od lige bila. Isto tako onda, po istom režimu bi se suspendovalo još par klubova.. Možda bi komšije jedino tad i osvojili prokletu Ligu. A o gospodinu Osimu, pripazi malo šta govoriš. Taj jezik samo govori o tebi koliki si isfrustriran tokmak.
pravi četnički klub frajer sa arkanom osvojio evropu,ma može u sarajevu sve
trebali ste Sinisu Mihailovica angazovati
Ovo su mu pripreme za trenera na vjecitim pasnjacima. Morace G. Tan poslati posebnu lijecnicku ekipu da bude uz njega na stadionu a umjesto stana mu zakupiti sobu na bolnici Kosevo :)) I opet kvota da nece ziv docekati kraj prvenstva 1,05 :))
pa dokle vise da se sramoti klub sa ovim kretenima sto od igraca, sto od trenera ?
Naravno da sramoti ! I baba je nekada bila mlada. Sramota sta rade od voljenog kluba.
Ne znam da li je smiješno ili žalosno čitati komentare ovih fašista i šovinista. Počele nam komšije soliti pamet o četnicima, ustašama i balijama. Kakvo etiketiranje, brate slatki, a istovremeno nam pričaju o bratstvu i jedinstvu na Grbavici. Grbavici na kojoj se navodno ne gleda ko je Srbin, a ko Hrvat. Kakvo smeće od komšija imamo.
Ne vjerujem da je iko šovinista ovdje, jer nije riječ o ženskom fudbalu. Čitam komentare već par dana i vjeruj mi da veće komplekse vi imate radi nacionalnosti. Počev od naših, pa sve do vaših igrača. Te iste Horde Zla dok psuju če*ničke i ust*ške majke svojim igračim, koje navodno prihvaćaju maksimalno..
Znaš li ti značenje pojma šovinizam? Ne znaš. Okej. Onda ne piši gluposti. I još jedno pitanje - Jesu li ovo Horde što uzvikuju ''Ubij Srbina''? Kako li je Staniću bilo? :( http://www.youtube.com/watch?v=CqLQYXdcWIU
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sad' će priča, idemo na ligu prvaka! Obzirom da je on sa Zvezdom osovjio...
Kada i ovog dovedu, nek' promjenu ime u capa***, taman i prilici po nacionalnom sastavu. A ako Slavija ispa'ne iz lige nek predju na njihov stadion.
navijac sam sarajeva ali fakat ne znam kako sa onim anonimus igrackim kadrom mogu nesto ,dovedite brate neke malo jace igrace ,a ne neko igrace bogu iz nogu za oje niko nije cuo.
Pa najbolje da kupe neki klub, da mu dadnu ime FK Sarajevo i da se onda takmiči u našoj ligi.