Nogomet
0

Liverpoolovi snovi okrutno prekinuti Inzaghijevim sumnjivim pogotkom

FENA
Foto: AP
Foto: AP
Glavni razlog Liverpoolovog poraza od Milana u finalu nogometne Lige prvaka je kontroverzni prvi gol Pippa Inzaghija, koji je postignut rukom, javljaju danas britanski mediji.

"Oružana pljačka", veliki je naslov na prvoj stranici senzacionalističkog The Suna, koji kaže da su Liverpoolovi snovi o novom naslovu okrutno prekinuti Inzaghijevim sumnjivim pogotkom. Naslov "Opljačkani rukom" na naslovnici Daily Mirrora, zajedno s fotografijom spornog trenutka, na kojoj se vidi da je lopta udarila italijanskog napadača u gornji dio ruke.

Daily Expressov naslov jednostavno kaže: Inzaghi uništio atenski san. Te novine dalje izlažu da je taj gol bio veliki udarac od kojega se Redsi više nisu oporavili, pa je Milan dobio svoju osvetu za 2005. godinu, kada je u finalu Liverpool napravio čudesni comeback i uzeo naslov.

Daily Telegraph donosi sliku Liverpoolovog kapitena Stevena Gerrarda i naslov: Grčka tragedija Liverpoola. Dalje piše: Liverpoolova vožnja prema evropskoj tituli prekinuta je sinoć, a koščati gornji dio ruke Pippa Inzaghija donio je Englezima veliku bol.