Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adidas dimije..
Je li morate klix novinarcici biti jadovi i siriti narodne netrepeljivosti i u vijestima koje se ticu sporta. Ja cu biti medju prvima koji ce se radovati i pomagati vas pad i zatvaranje. Necete vjecno, kraj spinovima i jeftinim fasistickim elementima dolazi kad tad.
Matere mi da sam na mjestu ovog novinara, ja bih sam sebe pljunuo u ogledalu.
cuj obrukali..pa ovo se radi na svakom treningu
Sad mu svi znaju slabu tačku.
Shaqiri je cudo od igraca...
Bayern prolazi....😁
Kad vidim ovog Lovrena, drago mi da sam odrastao gledajuci Vidica i Ferdinanda...
Kosovo: Hrvatska 2:0
Lovren je najvece pojacanje, kad nije u prvih 11
A vidi Shaqiri je jos u Liverpoolu, koliko ga koristi zadnjih 10 tekmi ja kontao frajer ili u gipsu ili otisao
Bolje i ovo nego pisati o nacionalističkim ispadima na stadionima, o sudijskim krađama, o umiranju na terenu, o transferima koji više liče na budalaštinu bogatih, o sex aferama igrača i njihovih žena, o glupim izjavama istih, ..........itd.