Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrijedi vise od Neymara sigurno
@MislimNaTebe oko 35 miliona funti/euro ne znam sigurno!
@MislimNaTebe 37 miliona funti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo za informaciju: čovjek se ne zove Mohamed nego Muhamed. Inače u arapskom jeziku ne postoji slovo "o". A Mohamed je samo engleska verzija ili transkripcija imena Muhamed. Eto, valjda će novinari naučiti nešto novo.
Engleska transkripcija je "Mohamed" a naša "Muhamed", nijedna ne osigurava do kraja autentičan izgovor, nego približan. Jer, izvorno, "o" koje spominješ da nema u arapskom jeziku, već da je riječ o slovu "u" - istina je napola, nije ni "o" niti naše klasično "u", čak i ima prizvuk slova "o" s obzirom da dolazi ispred grlenog "h", koje također nije naše "h", već zahtijeva precizniju oznaku. Zatim, tu je i udvojeno "mm". Hoću reći, ne treba s ovim cjepidlačit :)
@korektor Joj jesi ga smrsio, eto te ko Kale: Sve što je prvo to je i drugo, sve što je treće, tj. kad čovjel ima treće :D
Tko bi rekao da lik ima samo 25 godina. Jbt...
Gandini jos udara glavom od zid. :) Nije mi zao njega, zao mi naseg Dzeke jer bi sa ovakvim Salahom ponovo bio najbolji strelac lige!
bolest. niko ne vrijedi toliko
To je odkupna klauza sto ne znaci da ce neko platit tolke pare. Real stavlja nekim igracima klauze od 500 miliona pa na gore. To je sve pocelo odkad je brazilski cigo otiso za 200 miliona.
brazilski cigo hahaha
Normala je kada real daje po 100-200 miliona za igrace ,a kada city i psg kupuju onda ih svi pljuju. Zajebite tu pricu kao real zaradjuje pare koje trosi, real je najzaduzeniji klub na planeti selam
Nije Salah favelicar poput gejmara i coutinha da odmah leti za parama. Momak uziva igrati nogomet, a nema tima na svijetu da bolje lezi njegovom stilu igre od Liverpoola.
upravu si konacno je dosao u pravu ekipu...gejmar jest otisao za parama iz boljeg u losiji klub samo zbog para a coutinho je nesto drugo on je otisao u bolji klub i jos je platio dio transfera desetak miliona da bi presao u Barcelonu.
hahah , inače klix iz prve ruke ... hajde ne baljezgajte bezveze , neće otići ni pod kakvim uslovima
Kao ni Coutinho 😂😂
trazim i ja Vesnu Zmijanac, oko .urca zlatni lanac, al' nemere, neda sda....
Salah je za neymara messi
svaka cast salahu ali nije salah ni 50% neymara sta se fudbalske kvalitete tice. Neymar lutuje po svijetu, jebe sve trebe, neuzima klupski fudbal preozbiljno a ipak je 1000000x vise napravio u svojoj karijeri od Salaha koji cijeli svoj zivot daruje fudbalu i zivi 100% profesionalno. Mozemo voljeti ili mrziti neymar ali budimo iskreni samo neymarov pipmac ima vise talenat nego Salah sto i rezultati dokazuju.
@badr1984hari prijatelju, nisam znao da smo u skoli ovdje:D nikad nisam ziveo u Bosni tako da nikad nisam imao bosanski jezik u skoli, nazalost zadnji put sam bio prije 13 godina u BiH a ni kuci nepricam bosanski..nadam se da mi je zato oprosteno sto mi bosanski neide bas najbolje :D to malo bosanski sto znam mora mi bit dovoljno da pratim nasu reprezentaciju, jer nazalost nismo neka velika sila pa svjetske medije nepricaju o "nama" tako da mi samo preostaju bosanske portale.
musliman, sda demokratija....
Hoće da zamijene onog Balea što se ukiselio, normalno da nema boljeg izbora trenutno od Salaha.
Big Mo Alah ga nagradio.
Jel sam igra?
Neymar smrad..