Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Roma je trenutno 10 puta bolji i perspektivniji klub od Luzerpula. U Romi imas sve, borba za titulu, liga prvaka, prva postava, ljudi te vole, dobra plata...dobro ti je Pjanke tu gdje jesi.
Pa bolja Roma od Liverpoola. Gluposti.
ma jebes to, daj ti reci sta mislis za ovo u Parizu
Pjanic idealna zamjena za Gerrarda!?Gerrard je svojevremeno bio mozda najbolji vezni na svijetu,spartao po terenu gore-dole 90 minuta,pomagao odbrani,gradio napade,davao golcine,kopo teren i jeo sve pred sobom...Gdje se tu uklapa nas Princ?!
sloboda pisanja na klitorisu....
Koja frka za par zabojebaca!?!
neki cirkusanti u engleskoj kostaju vise od pjanica tipa cleverly, fellaini itd.. cuj 30 mil za pjanica, nista ispod 50 roma nece ni pogledati..
nije da ih je trebalo ubiti ali sto su trazili to su i dobili, ne postuju nasu vjeru
čuj šta hoće, pa islamsku državu - to je ono što i ti tražiš - jedino u islamskoj tiranskoj državi možeš spriječiti da se pije za bajram, da se žene otkrivaju, da se unište svi poroci - kako ti to nije jasno?
Ono u parizu je čista namještaljka! Muslimani nisu teroriste - teroristi su katolički ameri, britanci i francuzi!
Klix ugasio komentare. Francuze i Miterana je bolio k kada su granatirali Sarajevo i cijelu BiH, i terorisali sve nas zajedno, svaki dan, puno gore. Njihov problem i njihovi ekstremisti... http://spijun.org/droga-za-osmijeh-bomba-raspolozenja/
Pita uciteljica: Djeco sta bi ste vi odabrali mozak ili pare, Perica: Ja bi pare, Uciteljica: Zasto Perice pare,zasto nebi mozak, Perica: Pa uciteljice svi biraju ono sto im treba. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Dragi moji duznost mi je kao poklopca svakom loncu da vas obavijest da je u Pariz stanje mirnije ! Upravo isprobavam nove haljina da poboljsam moj stil.
daleko si ti od Pariza
Pozdrav za moju sluzbenu kopiju na Klixu :) hvala ti sto postojis !
Stop cenzuri na Klixu!
Live stream iz sela Crépy-en-Valois u kojem su se ona dva teroristicka govneta zabarikadirali u jednom objektu!!!! http://link.brightcove.com/services/player/bcpid69900095001?bckey=AQ~~,AAAAAEabvr4~,Wtd2HT-p_VhJQ6tgdykx3j23oh1YN-2U&bctid=75205911001
govnaru 99% njih je poslije rata otislo iz Bosne na ovaj ili na onaj nacin a tvoji teroristi nisu niotkud dosli eto ih jos uvijek se setaju slobodno okolo i slavite ih kao heroje. Svi ste vi ista govna.
http://www.bfmtv.com/mediaplayer/live-video/
Taliban na sportskom članku je isto ko kad huligan uleti na teren utakmice.
Bošnje vratite se djedovoj vjeri. Bez uvrede ali tako bi bilo najbolje.
Prezime vam sve govori
djedovskoj vjeri? koji retard
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
STO NE DOPUSTITE KOMENTARE NA OVIM LINKOVIMA O OVIM UBIJENIM CIGANIMA DA IM SE MAME NA?EBEMO.ODAJETE POCAST GOVNIMA STO SU ISMIJAVALI NAJBOLJE STVORENJE KOJE JE KROCILO OVOM PLANETOM. FUJJ SRAM VAS BILO
@AuSpoon odakle ti ta informacija?
nmg da se nerviram niti spustam na nizi nivo zbog vas debila,niste svjesni sta govorite a doci ce dan kad cete se kajati radi toga..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)