Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tradicionalna Engleska ljubav prema argentini :D
Lijepo od njih, ali našao sam se u čudu misleći da su samo nama sreću poželili... Ipak, to su uradili svim repkama na svom fb fan pageu :)
Kako god, Liverpool je pokazao da je veliki klub. Ja nisam cuo da je neki drugi klub napravio takvu gestu.
kad je neko zeljan senzacionalizma. Xd my my
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
http://www.onlineincomesistem.com/ Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(potrebno je poznavanje engleskog,bar osnovno) sajt ne trazi nikakva ulaganja i regsitracija je besplatna potpuno sajt mozete pogledati cisto infoormativno. http://www.onlineincomesistem.com/
Sretno Zmajevi svi smo uz vas i znamo da nas necete razocarati ma samo hrabro i nadajmo se pobjedi et ja malo optimista veliki mada je ipak Argentina u pitanju ma ko ih sisa ajmoooo Zmajevi odusevite naciju Sretno nam bilo huh
oni ludi iranci i mi najvise lajkova :D najjaci smo u fb lajkanju hahaha
Liverpool, Željo, Bosna i Bog !!!
moj klub, moj grad... go liverpool YNWA
Sad ja gledo nema nidje nista na stranici.
Pa postavili su u istom albumu i slike i za sve ostale reprezentacije, jos su se potrudili da za svaku repku cestitka bude na doticnom jeziku samo za Bosnu nisu, znaci da je BOsna i Livepoolu dno.
Poželjeli su svim reprezentacijama sreću..
Sretno i vama u sljedećoj sezoni Premiershipa.
hvala vam, obećavam vam da ćemo pokušat
Svaka cast.