Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DODJI U SARAJEVO OTVORIO NAM SE MEKDONALDS!!! :O
Pjanić je svojim igrama zaslužio ovako slavni klub Liverpool.Jest da Liverpool trenutačno nije što je nekad bio ime ostaje.Sretno Miraleme u gradu Beatlesa.
Pedercicu, mamu sam ti sinoc komentariso pet puta dok ti je crncuga supcic razradjivo. Suti i idi u Mcdonalds seljacino jedna.
http://tinyurl.com/3uz6sqm
Satra se pokušavajući. Hahah... Ko vas ne zna, još bi vam i povjerovao.
http://www.newsnow.co.uk/h/Sport/Football/Premier+League/Liverpool/All+Sources http://www.liverpoolfc.tv/ izjedi se ti... svaki dan provjeravam koga ce da dovedu, i u pravu je \"DRAGO\" jer su vec kupili dva srednja igraca i jednog krilnog... spominje se jos dvojica odbrambenih igraca i napadac, ali vecinom sada uzimaju sve sto je ispod 20 godina, ali ni pod kojim slucajem jos jedan igrac sredine terena (ne da ne bih volio da vidim Mireta u Liverpoolu, ali to je samo jos jedna dezinformacija) Sarajevo-x nema nista pametnije da pise pa se okrenuli klubu koji najvise trguje ove godine...
ako stvarno mislis ovo sto si napisao onda si glup ko qu.rac bolje idi komentarisi ko sta nosi na SFF-u
Da ga stvarno hoce dali bi 12 miliona i problem rijesen. Nije sad da OL trazi 40 miliona. Sto ne mogu suplje preko novina, simpatican je Pjanic ali njegov krajnji domet je Lazio ili Wolfsburg.
Ponos Podrinja, on ce biti najveca zvijezda nase mala ali ponosne Bosne i Hercegovine u to ne sumljam nikako,Miraleme zelimo ti puno srece,zdravlja samo naprijed jarane nek ti dusmani budu pod nogama.
Inace bi sumnjao dali Miralem moze uspjet u Engleskoj, ali ako ga Dalglish hoce, onda ne sumnjam. Covjek je genije i pametniji hiljadu puta od svih ovdje sto blebetaju. Pjanic ce nam biti najbolji igrac a ne onaj visoki konj koji se moze vidjeti po Dubrovnickim ulicama, po Sarajevskim restoranima i svugdje osim na terenu da poboljsa svoju igru.
@ drago - \'Liverpool očekuje bitka sa Laziom za zvijezdu Lyona Miralema Pjanica\' - http ://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/9309/4/lazio-join-liverpool-pjanic-hunt Izjedi si jetru genocidaš
Sta lazete tu jos napisite da se u utrku za Pjanica ukljucio Zeljo ili Sarajevo
Mole se gradjani SARAJEVA za strpljenje . Od 27.07 do 30.07 doci ce do izmjenjenog rezima voznje gradskog prevoza . Sva raspoloziva vozila ce biti usmjerena za Prag . Hvala na razumjevanju .
\"kojeg već otprije u svoje redove (vabe) Tottenham, Aston Villa i Lazio.\" haahahah,,,\"VABE\" xD
Pa zar nema nikakva druga rijec umjesto \"vabe\". Pa nije kokosh da ga vabe. E moj novinar, iz kojeg li si ti sela? :)
Miraleme, YNWA, come to Anfield :)