Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POBJEDA JE POBJEDA UZE KLOP LIGU PRVAKA SAD POSLE 30 i VISE GOD TITULU I NADJE SE OPET BUDALA DA PISU NEZASLUZENO IL NA GUZOVE ::::TOBEJARABI TU PAMET PET MINUTA DA SE ODMORI COVJEK;;
Pet zadnjih utakmica ljudi nisu zasluzili remi, a da ne kazem pobjedu. Ovo je klasicna sreca, corka, nikqkva igra. Ovo ko je gledao razumit ce, ovi plasticari sto citaju "utakmicu" nek se ne javljaju.
Kakva Sezona.Chelsea koji je 4ti blizi Norwichu nego Liverpool-u .YNWA
Idemo Crljeni najbolji ste 👍😎⚽❤️💋💖😍🤩
Ako je pobjeda od 1:0 zgazio, sta je onda npr. 2:0? rastavio na komade, ukopo ili izbriso sa lica zemlje.
@sapacha Govori se o ligi općenito, ne o jednoj utakmici.
Najljepši, najbolji fudbal igraju trenutno. Kakva mirnoća u igri to je nevjerovatno. Uživanje ih je gledati. Dobra igra i Norvica.
nisi ti gledao borac iz banja luke,tako ne pricaj gluposti....