Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci ne mogu da vjerujem treceplasirani totenhem hahahhahahahh,lik 5
Da niste malo zakasnili sa ovom vjest , danas se igra 35 kolo Engleske lige a vi pricate o 28 kolu koje se igralo pocetkom marta. Jos jedan dokaz koliko ste retardirani.
Liverpul je najsretniji klub, jer da nisu sretni ne bi oni ni vidjeli lp2005, a kamoli je osvojili. Sjetite se poništenog gola Ševčenka u finalu lp, i još nekih sudijskih grešaka koje su pravdali tako što su govorili 3:0 u tom trenutku je bilo nedostižno pa nismo sudili prekršaje u korist Milana.
Jojo pasa, da se mi razumijemo Pretpostavljam da si gledao Chelsea samo kad je igrao protiv Barcelone i po tome sudis njihovu igru - prva greska Ako ekipa ima 18% posjed lopte i da 3 gola, to nije sreca, to je odlika velikog kluba, jer oni zabijaju golove, a ne prave statistiku dodavanja, dakle nije sreca - druga greska Kao glupi navijac Barcelone, pricas pun mrznje i potcjenjujes ekipu koja je u finalu LP, i koja je izbacila tvoju \'najbolju\' ekipu svijeta - treca greska Nauci nesto o fudbalu, prije nego sto pocnes besmisleno komentarisati.
E jesii napacen,bolii nas viseee kaarina za barselonom,celzi ih je izbacio i cao,vidimo se,vozdra.
Zato je mali celzi najsretniji sa 18% posjeda lopte u dvije utakmice protiv Barse od 190 minuta igre oni su imali loptu negdje otprilike 34 minute ali nema veze primit ce oni 5 komada od Svaba garant u finalu...
klosari, otreso sam ih ko prasinu sa jakne