Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt, Suarez 2014. otisao u Barcelonu. Ko da je juce igrao za Liverpool.
Kad si igrač Liverpool-a i Arsenal-a šanse za PL medaljom su iste kao kad igraš za Watford, Burnley i Bournemouth.
bravo genijalac
Sica je to sve koliko je Sloga platila Bratstvu za Poturalica ◝‿◜
i tako redovno trofeje osvajaju
Gledaj Sterlinga isto da mu je Mourinho parkirao autobus sazada
jos da samo nabave pravog trenera i da nesto osvoje u premieri i ligi prvaka ....
I potrosili na Van Dijka , Keitu i Benteku.
uuuuu vidi se da kontas materiju hhhhhh
Neka su ga prodali, nije toliko vazan trenutno treba samo pametno uloziti pare!Vec su poceli odbranu sredjivati a Coutinjo je u odbrani talaska tako za svako zlo neko dobro.
Glupo je biti navijac liverpoola
hhhhhhhjhhhj divno je biti navijac plastike ma sta divno ? neopisivo hhhhhh
Na Carrola i njemu slicnim su potrosili milijardu
ali su ga zato i prodali dobro, ujedno prodali i Torresa vise nego sto su ga platili, Bentekea kupili skupo a mislim isto toliko su dobili i prodajom, Sakho zarada, Suarez, Sperming i Coutinho vece zarade nego sto se moglo pretpostaviti! ostali iz Sotona nisu bas nesto previse ni placeni...
Lijepo zvuči ali oni imaju ambicije da nešto osvoje koliko ja znam, a mislim da ih ove prodaje nisu ni milimetra približile tom cilju.
mislim da nisu imali niti nekog velikog izbora! jednostavno, bolje se rijesiti igraca koji pod svaku cijenu zele da napuste klub, bolje keshirati nego ih ne zadovoljne drzati, protiv njihove volje, u klubu! Steta sto su napustili i Torres i Suarez pa i Coutinho, cak i Sperming, ali bolje i zaraditi na njima nego kao sto ce morati da se oproste od Emrea :)
@SandmanW tačno