Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e čuj obrukao..
@vjesalica-80 pa za njega tvrde da je najbolji igrac svijeta, ako je tako onda mora imati standard visok
@gladijajator Od Ronalda smo navikli takve blamove, dribla pa zapne za travu i padne, pogodi jedinog igraca u zivom zidu, slobodne salje na treci red tribina, promasuje loptu i sad protiv Bayerna je šutao i otišla lopta u aut.. Salah je ipak trenutno "trending" i popularniji je od njega i Messija pa se sve što uradi odma u medija gura..
Jednom promasi i odmah se obrukao cccccc Klix je bruka ziva !!!!
Katastrofa...odmah na posudbu kod Bešića... A igrali bi Bešić i Salah k'o Pipen i Jordan svojevremno... Tattoo Mo & Brush Mo...
Jest palite raju. Od nebesa u kanalizaciju za 5 dana. Realno Salah ima jos pure da pojede da uopste pridje blizu Mesija i Ronalda. Smirite dozivljaj
ubit ce ih roma
Nece se 'obrukati' u srijedu sta ces onda napisati??:)))
Mada mislim da je ovo sto Salah cini u Liverpool-u senzacionalno, moje misljenje o njemu je manje-vise nepromijenjeno iz vremena dok je bio saigrac Dzeke u Rimu: solidan dribler, snalazliv i inteligentan napadac koji ima nos za gol-situaciju, dok mu je brzina najjaca strana. Nijemac Klopp i timskih duh tima iz Liverpool-a u usponu su faktori preporoda Egipcanina. ...Malo pretjerana sva prasina koja se dize, valjda i politika ima rijec u svemu. Brijanje bi, bez sumnje, 'leglo'...
Pravi komentar kao ovaj koji potencira na sitnim detaljima o sposobnostima igraca na psiho-fizickom, tehnickom i ostalim poljima je uvijek uzivanje za citati...nije bitno dali se ja licno u ovom trenutku slazem sa napisanim ili ne i onako vrijeme pokaze svoje...jos jednom svaka cast BH_Faraon.
a sto mesiju ne bi leglo brijanje ..pitam za jarana
urekli ga ljudi
A što se obrukao ? Ili se morala upotrjebiti ta konstatacija zato što je Muhhamed.
kakvo je vrijeme,svi mozemo biti analiticari i novinari...
gledao sam prijeno uzivo i kad salah fuli onu stopostotnu na pocetku tekme,odmah sam sam sebi poceo govorit eo ga propade,pu jade jadnog sta fuli , on fol da skine mesija i ronalda sa trona. pade u vodu sve sto je dosad radio,svi ti golovi,oboreni rekordi hehe tako i ovaj novinar
ovaj komentar je bio satiricnog a pomalo i sarkasticnog karaktera.
Klixovi novinari su na levelu djece iz predškolskog
Ma liverpool moze samo kopacke svezat manchesteru
Salah je kamper obicni, bljesnuo je ovu sezonu samo jer mu dodaju lopte kad protivnicka odbrana izadje visoko, on istrci kontru i to je to, previse su okrenuti prema njemu, zato je dao toliko golova, al cim nema kontri meda on ne moze, vidjecemo protiv Reala.
Nas glupi narod navija za njeg samo jer je musliman, al je cinjenica da je prosjecan igrac koji je bljesnuo jednu sezonu i tu mu je kraj.
@gIadijajator jes inace tako s vremena na vrijeme bljesne neki igrac pa zabije u premiershipu 31 gol. nije da su to samo uradili ronaldo i suarez.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovako “efikasan” je bio u Romi. Ali ako je neko eksplodirao sa formom u zadnjih par godina u odnosu na proslu sezonu, onda je to on.
urekli čojka!