Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal' koga u odbrani? :D Pa samo napadace dovode..a nazad supljo ko svicarski sir! :D
Zar Barca smije dovoditi ikoga ?
Ne razumijem kako mogu doovesti igraca za 90 miliona eura,a duguju i Bogu i narodu,jos tu su tuzbe za utaju poreza...Nek ide dovraga vise sve kad pare sve odredjuju,a dovoljan je dokaz SP gdje su anonimusi podarili najljepsi fudbal i jos bitnije da su evropske selekcije uglavnom nadigrane od tih manje vrijednih reperezentacija!!!
Kako su ih uhvatili da vrse utaje poreza poceli su objavljivati prave cijene!
al i mali real bi volio suareza al on je odlucio doci u pravi klub,bravo suarez
Da je malo ljepši i pametniji, mogao bi biti Konj
sad neka grize one 2 budale Pepea i Ramosa njih ionako neće niko žaliti jer to i zaslužuju :)
banovan vise puta-pogledaj sastav Barcelone pa pogledaj malog reala...ko ima vise igraca koji su ponikli kod njih? pricas gluposti