Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
18+
Salah... Mane Mane... and Bobby Firminooo but we sold Coutinho... ❤️
Da li ste vidjeli kako je sinoc ispao Manchester ?
Jest ih naSadio Mane.
AFERIM Liverpool F.C
Brutalno izdominirali !!! Liverpool se ne sali 😉
ubili ih ko mraz paprike u Bijeljini
Engleski klubovi konacno proradili u Evropi. Ono sto su pokazivali unazad par godina je bilo lose, i sad je ovo jasan dokaz da ipak nije zbog toga sto im se nije igrala Liga Prvaka, vec jednostavno nisu bili dovoljno kvalitetni. Sad kada su nabavili jake trenere, napravili bolje kupovine i uigrali svoje jake individualce, vidi se odmah razlika.
@zasarajevo Dovoljno je reći da imaju 5 klubova u osmini finala. Kad je posljednji put to nekoj drugoj ligi pošlo za rukom?
@zasarajevo A što se tiče porta, to je veći klub od Arsenala i Tottenhama. 2 titlue lige prvaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
YNWA!
Liverpool favorit iz sjene
Dominacija Mančester Sitija, Liverpula i Totenhema je samo dokaz superiornosti njihove lige.
I neznalice koja je najjaca liga? Nije Engleska ??? Smijesni ste!!
Sa pola snage ubili nimet u njima
Ovakavje Liverpool stalno, nabriju se i taman kad kontaš evo ih pravi, napokon se vraća stari dobri Liverpool, hop eto Burnleya ili Swanseaja i mazne im bodove. Nemaju oni konstantu..
@VolvoXC90 Nije baš to tako, barem ja to tako vidim. Slažem se da u Engleskoj svako svakog može dobiti, ali Liverpool ima problem konstante već nekoliko godina. Isto tako i Arsenal.. Zahuktaju se, evo ga, kontaju svi vraćaju se na stare staze i onda drži, ne daj. Kod njih je najveći problem mentalitet, tj. nemaju taj pobjednički mentalitet, jer ništa godinama ne osvajaju. City je na dobrom putu da ga stvori..
Liveepool poklon kvota, mogo si komotno sve stavit na njih..