Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi dužni, samo LjoŽe u očima, bas je velik taj klub Željezničar ale ⚫️🔵⚪️
Zrinjski od UEFE zaradio 4,5 miliona eura a smanjili dug za 700 maraka ,to je ono baš nedam vam crknite
A naš željkan bi izasao na 2,5 miliona da mu pare ne upumpavaju sarajevske opcine I Kanton pa I vlada federacije a rezultata nigdje. Nego, svašta se priča po čaršiji auuuu ako bude istina. Bogami željkane od nas nišani ah da kod vas nisu nišani hajd onda bar pleh muzika od nas.
Objasni mi kako FK Sarajevo, kao privatni klub Ismira Mirvica, dobija pare od Opcine Centar i Kanton Sa? Svi mi, porezni obaveznici, punimo džepove privatniku jel tako?
Nagibe nazigu se da ti utjeram poreznog obveznika
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U HR a i EU čim duguješ Poreznoj prvo ti uzimaju prihode za podmirenje poreznih obveza, Iz poreza se financiraju mirovine, javna davanja itd. u nekim ligama te šalju u niže ranogve ili ti oduzimaju bodove ako ne platiš poreze i doprinose za jednu plaću.. kako ovoliko mogu dugivati?? Pa kad će Olimpik ovo otplatiti??
dok četiri preostala federalna premijerligaša FK Igman, NK GOŠK, FK Tuzla City i HŠK Posušje nisu na spisku dužnika koji Poreznoj upravi FBiH duguju iznos veći od 50.000 KM onda ove izbace jer nemaju dobru travu, reflektore, stolice da bi ostavili velikane sa dugom 5 milijuna maraka u ligi
Budi ozbiljan, TC prikaze da mu igraci igraju za 800km, samo budala kao ti moze u to povjerovati sto si napisao
Penaranda da se odrekne 2 plate da se vrati ovaj dug, hihihi
Pa svi duzni preko miliona...joj drzave i rasula jel moguce...