Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lippi hvala za titulu svjetskih prvaka 2006. Kao iz bajke sjećam se ko sad. LIPPI SANTO SUBITO
Šta misliš kada će " ragbisti " sa otoka osvojiti titulu ? :)
Kad dovedu prvenstvo doma + sudijskom krađom. A kako drugačije. Tako kako su i tu jednu titulu uzeli.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Šta tek reći Englezima ??
staraca*
Lippolini
Englezi - najnetalentiranija nacija na svijetu! pa u kojem su sportu (kolektivnom/pojedinacnom) oni to najbolji u Europi ili svijetu? - ni jednom! kad bi bilo svj. prvnetstvo u klikerima ili bacanju pogleda u vis mozda bi i imali kakve sanse, ali opet bi se tu pojavili neki nijemci, talijani, spanjolci i slicni....
Pa sad za olimpijske igre u Londonu doslovno su ljude sa ulice skupljali da sastave ekipe za odbojku, rukomet... jer kao domaćini naravno mogli su biti u svim disciplinama. Žalosno. Najnetalentiranija nacija na svijetu!
što ne valja u mom postu
Sta bi majstore rekao na englesku...
Znaci on trenira Misimovica?
ove sezone čak 11 hrvatskih igrača u italiji...većinom se radi o mladim igračima
Marcello Lippi ko o čemu k ...a o poštenju