Djed Mraz otpakovao poklon
15
Lionel Messi u reklami za igru FIFA 13
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav djed mraz,kod nas je hidzret mraz,kad se sjetim kad je ona buletina sto je bila direktorica obdanista to izjavila,seljancura,rodjena u strgacini,ona u sarajevu odredjuje ko ce paketice djelit,mrs u rudo pa tamo odredjuj.
j e b o FIFU.... daj nam soccer
MA dusa moja slatka, volim ga ko nijednog fudbalera, ko familiju, toliko je fin, da mi nema milijeg igraca, ma igracina je to!
A koga bi drugog kad i igra kao na Play Stationu. http://youtu.be/r6BHyv6nkAs?hd=1&t=1m59s
ne kontam gdje je Xavi i Iniesta, zar moze on bez njih
0:11 kaže: halali mi...
E A sports
s.r.a.nj.e!!!!
pa tko je ove lud ovo jutros bilo :S
soccer, fifa 13 svaka čast za igre, obje su dobre, mada mislim da se soccer mogao bolje uraditi, al eto dobar je i on, fifa prešpica igra, igram i jednu i drugu igru.... a što se tiče reklame: respect
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ JE KRALJ.... J E B O OVU Š U P Č I N U