Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Messi...pa daj svom Bošnji malo...barem 1%...hajd oca ti
Messi: Reci svee zeljee recii sta trebaa.....
Samo 65 pisljivih miliona € u 2014 godini pih. Dragi Messi, Ja za jos 2014 godina necu zaraditi ni milion €, valjda do tad bude formirana vlada.
i nek je zaradio i zasluzio je ,ovi sto pisu za doktore i hirurge ne kazem da ne zasluzuju al hirurga ima bruka a mesi je jedan i covjek je izuzetak i ovako nesto se radja jednom u 100 godina,a to sto radi sa svojim parama je njegova stvar i koliko daje u humanitarne svrhe ...
ova vijest i jucer bila... libo nas neka stvar
JESU LI ON I CACA MU POREZ PLATILI?
Ne piše je li sa toplim obrokom, ili bez?
Sto hoce reci da je svake yebene sekunde u 2014-oj zaradio oko 2,06 €. Pa taj covjek je vise "zaradio" spavajuci, pisajuci i kenjajuci nego sto cu ja ikad vidjeti u zivotu.
sitno 😂okk svi ali Bale :O
Malo kolko vrijedi
Znal' Messi kol'ko sam ja zaradio u 2014?