Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smeće
Pregazi se gradskim aaaa
Uz dužno poštovanje to je smiješno naspram Ronalda i njegovih humanitarnih akcija i davanja nobca.
Glupo je tako porediti
@Reisova Uz dužno poštovanje kamara CRovih "davanja" je provaljena kao lafina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jednom riječju MESSI!!
I Mandzukic i Modric pomazu
Kralj je mali carobnjak, ali iz razgovora sa ljudima iz Argentine kod vecine bijelih je pojam za repku Diego Marodona, jer ovaj nije nista napravio sa repkom. Oni samo gledaju trofeje Najveci rokeri na svijetu su juzno amerikanci
@Bombonica2305 Glupa je postala ta priča o trofejima sa repkom. Pa sam Messi je repku doveo do 4 velika finala. A ko je gledao finala 2014,2015,2016 vidio je da je Messi bio ubjedljivo najbolji igrač i da su se napadači (posebno Higuain) isfulali. Da bi osvojio nešto sa bilo kojom ekipom, moraš imati podršku i u odbrani i u napadu, a Messi je nije nikada imao. Sve je morao sam. A igrački je on ipak level iznad Maradone.