Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno za jednog playmakera!!
@Analiticar1992 Upravo. Messi je jedini uz Xavija koji je 4 puta proglašavan za najboljeg playmakera Europe. A uz to i najbolji asistent lige u zadnjih 15 godina. A uz sve to stigne postići toliko golova. Nevjerovatno.
@Analiticar1992 E svaka cast!!! Upravo je to ta razlika izmedju njega i ostalih. Ostali playmakeri ne postizu ni 30% golova koliko ih da Messi.
G.O.A.T 💪
E jeste svi stručnjaci i statističari a ne kazete da Ronaldo nije nikad iza sebe imao vezni red kakav treba a Messi 2/3 karijere igrao sa Iniestom i Xavijem najboljim tandemom u istoriji . Sto su dokazali i bez njega bili su i evr. I svj. prvaci
fino brate, ali šta je ovo sve lijeve?
Vanzemaljac sa 6 zlatnih lopti (nekoliko zaredom) i 6 zlatnih kopački (tri zaredom)
Za svakog sina po par
Messi je skoro 3 godine mladji od Ronalda a vec ima 6 zlatnih kopacki i 6 zlatnih lopti. Dok Ronaldo ima 5 +4.
Onda mi netko usporedi onog jarca iz Torina s njim, hahah
CR je dokazao da može samo u realu može imati onakvu statistiku jer se u italiji ne vidi. igra za najjači klub u italiji i ne može biti bolji strijelac od kvaljarele. ako ćemo tako gledati onda je i Ibrahimovic izmislio fudbal za CRa. čovjek osvajao titule u svakom klubu u kojem je igrao + osvojio sa onim propalim milanom jedinu titulu u zadnjih 15 godina, a CR smije igrati samo po najjačim klubovima. da je otišao u napoli, milan i odveo ih do titule imao bi moje poštovanje, ovako ne.
A Mesi je Kopa Ameriku 2016 odigrao daleko bolje nego Ronaldo EURO 2016. Mesi imao 5 golova i 4 asistencije i bio daleko najbolji igrač turnira dok je Ronaldo dobro odigrao jedino protiv Mađarske i Velsa. U svim ostalim utakmicama je bio nevidljiv, niti je imao gol, niti asistenciju. Neka se zahvali Ederu za trofej, a i Higuianu koji je uništavao argentinu u finalima
Još jedna pa ima 7, Ronaldov broj. Isto aBd i za zlatne lopte :D Ronnie na aparatima
@protestman 7 ko sumaher
Ovo je već preseravanje ...pa da mutrofej uručim gospođi možda bi bilo zanimljivije
Vidi sve lijeve.