Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su zarade i od sponzora,nije cista plata u klubu
Prije mi je ronaldo bio drazi igrac najvise zbog toga sto je igro za junajted...al u zadnje vrijeme je poceo puno srat..konstantna simuliranja..pucanje slobodnjaka iako mu to ne ide..ne slavi go kad ga on ne postigne itd....dok je messi pun9 skromniji i to je ono sto cini covjeka..
uvijek je on bio takav samo ti to nisi htio da vidis.Egomanijak i manipulator .steta sto puno odlicnih igraca nije dobilo paznju koju zasluzuju zbog folera jer je interesantniji medijima
Ne navijam ni za Barsu, a ni za Real, čak štoviše i nisam neki fan nogometa ali s vremena na vrijeme pogledam tekmu La Lige još pokoju. Kapa dole i za njega i za Ronalda ali maleni madžioničar je za klasu bolji. Čim ga ugledaš da primi loptu i potrči sa istom, ako je u svom svijetu, jedan od ishota je lopta u golu ili crveni/žuti karton i penal.
Izvini strucnjak nisam te prepozno. :)
@Collonelo fino ti to nama sve objasni dobro ti to vezeš ko sto ne pratiš taj fudbal 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)