Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i naravno marta po peti put za zene, molim one koji nisu gledali ovu trebu kako igra, samo nek ukucaju na you tube-u. to je plafon.
Joj ovaj Sepp Blatko je prava PlČKA, 100% stari oronuli fosilni papak..... .... to je pravo oličenje LOPOVA i veoma lošeg NEčovjeka. Tery Henry - stvarno voli rukomet ;)
JA MISLIM DA JE IPAK NAJ NAJBOLJI FUDBALER SVIH VREMENA ... RUKOMETNI ZNALAC, TERY HENRY!!!! :-)
cestitke Messiju A ti sto pricas o Ronaldu, smiri strasti ljubomorna duso
A, Kezman druze Blater?! ...salu na stranu, ja bih imao bar tri ekipe koje bi razbile FIFInu jedanaestorku.
Odlično!!! Samo nek nije ona portugalska PIČKA ronaldina-kristina
A za trenera godine izabran je Ciro Blazevic inace trener Brotnja.
http://www.erepublik.com/de/referrer/Admir+M
lik je ludilo,nevjerovatno covjek ima samo 22 usrane godine.barca no 1 forever!!!
C. Ronaldo je za Messi-a Dzeko. Zelite vidjeti \'ko vam gleda profil na facebooku ? http://www.speedyshare.com/files/19904234/Facebook_Profile_Viewer_v_0.3_Beta.rar
a Pjanic? kako ronaldo dobi trofej za onaj go, bezveze, bilo je boljih