Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SEO OD JUTROS SLUŠA ONU JEBAT ĆU TI SEKU JEBAT ĆU TI BRACU JEBAT ĆU TI CUKU JEBAT ĆU TI MACU POGODI NA KOGA MISLI LAJONELE.....
prep`o se reprezentacije koja do sada na svjetskim prvenstvima nijednu utakmicu nije izgubila
Mesi neces se ni primjetiti... moj me insekt nikad nevara :)
Reprezentativci Bosnie, ak' ovo pročitate, u prvih 5 minuta utakmice, jedan od igrača iz odbrane, po mogućnosti ti Kolašincu ( znam da ces citati ) izvedi jedan manevar u stilu diverzantskih sposobnosti gospodina Džona Ramba i ošini ga kramponom po gležnju ( povreda a samim time i izmjena zagarantovana ) ali ono da prodjes bez zutog uz opomenu sudije. To se da regulisat. Mislim, ovaj lik povraća non stop. Ja pijem veceras i kad bi ga vidio da povraca i ja bi za njim. Koji ce mantrak on na terenu ?? Mislim fakat. Hajd' odradi ovo i no sikiriki. Ak' se jos koji bude izdvajo , ono da je nezaustavljiv i njega ošini ali ti Spahiću krkane. Et' taktika za 12 brate.
Ukucaj na youtube-u Sead Kolasinac SEO, pa promjeni izjavu necemo ti zamjeriti :))
Kakav ce to osjecaj biti kad nasi igraci budu izasli na teren i kad cijeli svijet gleda nasu BiH a ti Bosanac i Hercegovac, ; ) ponosan na nasu BiH!!!
usro se,,, ne zna jadan vise ni sta bi rekao
dze se ba usro!? ne razumijes se ti u fudbal.
vices kad ti Kolasinec uleti klizeci...
nije Kolašinac, on je SEO, doktor, specijalista kostolomac
Velika je euforija zbog okrsaja sa Argentinom i treba da bude, ali stvarno mislim da i nasi rukometasi zasluzuju poneki clanak, pa i oni sed bore za boje nase drzave veceras na Islandu.
Messi nemoj pocet povracat