Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GOAT !
@ultras.a.c.a.b hahahahahaha dali mu da ne place po medijima, nakon onakvog sakrivanja po anfieldu i plakanja nije zasluzio nikakvu nagradu
Mi imamo Džeku, Pjanke itd., a ti kompleksaš. Šta ti imaš???
Babo ove igre
@MOSTAR BIH vidjeli smo patuljastog cifuta na anfieldu hahahahahahahaha nije se vidio
Messi, pa ispod njega 10 praznih mijesta pa svi ostali. fudbalski BOG
Za njega je RONALDO izmislio nogomet.
Van Dijk je zalužio ove godine osvojiti ali eto.
Bas se prosle godine Messi nije vidio. Da je neka druga sezona pa hajde, ali prosle bas nije pokazao nista narocito.
Van Dijka niko nije predbriblao cijelu sezonu, vodio ekipu do trofeja lige prvaka-prvog nakon 14 godina, jedan jedini poraz u cijeloj sezoni Premier lige, ali eto Messi je dao 50 golova, osvojio ligu sa 10 bodova manje od Liverpula, izgubio finale kupa od Sevilje i dobio po guzíci na Anfieldu..
@Skau plus 3 od 11 iz Reala koji nije losiju sezonu imao od 83ce mozda..46 primljenih golova u ligi, manje su zajedno primili Liverpool i City..ili npr jedan Wolverhampton je primio 46, ne vidim Willy Boly-ja nigdje!
@Skau To ni meni nije jasno. Jednostavno golmani i odbrambeni igrači su potcijenjeni kod ovih nagrada. Zadnji odbrambeni koji je osvojio je bio Cannavaro 2006. godine i tad je Buffon bio drugi. Od tad je samo jednom bio Neuer treći 2014. godine od golmana i odbrane... šta van Dijk još treba uraditi? Zabiti 50 golova da dobije nagradu?
Kakav sund i malogradjanstina...Milanska Scala ugoscuje polupismene zabavljace narodnih masa. Likovi koji sricu kada citaju, likovi koji su zavrsili tek mozda 4 razreda skole i znaju se potpisati i brojati...i to sve je zavrsilo na tveu kao veliki event
Još malo i pemzija.
Ronaldo je Dzeko za Messia..
@gooUser1568466768 ko je posrbljen ?Nemoj mi protiv Modrica,lik je sto posto na svom mjestu.Da ti 2 ples.e opalin
SDA nema zvanicno misljenje o ovoj vijesti pa se Automatic 424, Diplomatic, citamotuA323 , Snaga Naroda, citamotuA777, A-Qmega ...sve je to jedan te isti lik, u ovoj vijesti nece ni oglasiti :) On uostalom i ne zna ko je Messi jer isti nije clan SDA :)
😂😂😂 sprdnje ali zasluzio ipak je sa barcom dosao do finalnups urcine a u repki isto tako mudo labudovo
Svaka čast ..sasvim zasluzeno ..ovo je individualna nagrada ne timska ..covjek je najbolji strijelac ..asistent ..covjek je preso igricu davnu
Golmanica??
meni veci sok sto se modric nasao u prvih 11 ove godine nego osvajanje titule prosle ahha
Kakav Eden Hazard u timu godine