Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgubil smo Mujdzu dobro doso u Repreztaciju Nasticu nenamo ljevog beka.
igrao je za mlade repke srbije a i tada je birao izmedju bih i srbije ,al opet ce ga glupi bosnjo zvati da igra,zato i nema napretka od nas
Napretka nema zato što se ne radi ozbiljno sa mladim igračima. Kod nas je 20-godišnjak još uvijek mlad i "ima još vremena za njega", "neka ga još malo na klupi", a u drugim državama 20-godišnjak pravi višemilionski transfer. Nema to veze sa Srbijom i Srbima, nego sa klubovima bez školovanih trenera i sistema.
vlaska posla.
vranjes i sunjic su isti ko ovaj hamelj
Čim ti nisi ODMAH donio odluku da igraš za zemlju u kojoj si rođen, sve si rekao!
Vazno je da ga je Mesa pozvao a na njemu je odluci odnosno jesu li ga roditelji naucili da voli zemlju porijekla ili neku drugu nametnutu ovom sugavom nacionalnom politikom
Dok vidi dali će SRB da pozove, pa će se odlučiti...
Logično! Što da se lažemo kad svi znamo da Hrvati i Srbi igraju za BiH samo ako ih ne pozovu komšije u 99 % slučajeva!
neka dobije priliku...
www.xda-balkan.com XDA Balkan je prvi domaći forum posvećen android uređajima. Forum je nastao kao ideja i unaprjeđenje grupe članova popularnog “XDA Developers” uslijed nedostatka mjesta okupljanja za ljude sa Balkana koji vole i koriste Android operativni sistem.