Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mančester SHITY je bagav klub. jao stvarno su mi uljepsali vecer. jest da ne trebam se veselit tudjoj muci ali su stvarno bagavi i drago mi je. Dje je onaj sto rece poderat ce Shity bajern u revanšu. čekam te. :P
jbm mater onom Pelegriniju .treba ga ***rtovat u Cile .to je tako kad cigan od trenera dodje u instituciju kakav je Man City.al nema veze opet bajern pada a onda u zadjem kolu roma za nabijanje gol razlike i zagrijavanje za nastavak lige prvaka.
@miko112: 25.11.2014 se cujemo. samo koliko vidim bayern ce sa rezervom igrat koliki je napredak postigla u grupi sramotne smrti. a ja realno vidim romu ili cska u prolazu i onda cu ti se tek smijat. zao mi samo dzeke, ali ko ga yebe zaradit ce pare sta god bilo.
Joj jest mi drago sto ga city podoji, samo zbog pelegrinija strucnjaka, da Bog da i iz premier lige ispali! Dzeko brate, bjezi od tog citija, gdje god..
nije samo do Pelegrinija. Citava je ekipa umjetna. Isto kao i sa Čelzijom kad je došao Abramovič. Ovo je dokaz da nije sve u parama. (BVB)
hahahaha a do prije par mjeseci je valjao taj isti pelegrini? znam ja nas, jebo ti nas...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I mislim da posotji velika rupa sto se tice kvaliteta ekipa izmedju Bajerna i Reala sa jedne strane i ovih ostalih ekipa sa druge. mozda se negdje u sredini te rupe jos Barca nadje. Al to je to. Opet svako moze da kiksne i ispadne. Samo ovaj puit tesko. Volio bih da Real ponovi uspijeh. Ali mislim da ce ovaj put bayern osvojiti titulu.
Ma City je umjetno slozena ekipa raznih igraca koji kao prvo i nisu jedno za drugo. Npr s jedne strane David Silva koji spusta glavu dole i samo dribla, kojem u spicu treba neki brzi napadac koji ce da mu se otvori (isto vazi za Nasrija) , a s druge Dzeko koji ceka ubacivanja sa strane i pasove kroz sredinu ka napadacu). Onda ti igraci, koji ne pasu jedni s drugima, jos se i ne zalazu da bih barem malo odgovarali, to jeste cinili tim i otvarili zajednicku igru. Svako igra za sebe. Dribla dok moze. Onda doda. Dodavanja bez veze i smisla. Sve dok se lopta ne izgubi. Meni nije jasno kako su uspijeli osvojiti prvenstvo. Bplje bi bilo onom vlasniku da angazira dobrog menadzera koji ce pored trenera paziti´kada i koga treba dovesti a ne ulagat pare u svakog igraca koji zeli doci.
I zaboravih pomenuti to čudo od ekipe,Maribor...Svaka čast momci i Vi treba da budete primjer svima kako se treba raditi i stvarati ekipa za velike domete.BRAVO
Pelegrini mislim da je vrijeme da spakuješ kofere.Dva boda i zadnje mjesto na tabeli zaista nema nikakvog smisla.Nije krivica samo na Tebi ali prepusti mjesto nekome tko zna motivisati vrhunske fudbalere koje imaš na raspolaganju.
Pelegrini I Susic, od dva brata djeca :P
Mariboooorr...svaka cast Stajercima
Sve je to dijelo kladionicarske mafije..khkh
Sve su to kurci od klubova koji stimaju satrase se, e cuj Chelsea u Mariboru 1:1 pa Arsenal sa 3:0 na 3:3 pa PSG 1:0 i povrh svega toga City gubi kuci od CSKA Moskve da bog sacuva!!! Bayern je jedina ekipa koja igra fudbal i nema mliverzacija nikakvih Mia San Mia
Kako strasivo je igrala Roma, u svakom njihovom kontaktu sa loptom se osjetio strah samo da ne dozive novu blamazu, moraju se brzo oporavit inace ce upropastit sezonu, Bayern je masina
Pa eto racuna se da su igrali, ali djelovalo je zaista jadno ako je ono 2 ekipa serije A ta liga nema vise nikakvu jacinu, Bayern je se malo poigravao :)
Ma City nema igre kao ni Arsenal, pa i Chelsea se skoro osramotio u Mariboru, Liverpool necu ni spominjati oni imaju 3 boda, sve 4 ekipe iz Engleske imaju 20 bodova zajedno, Bayern i Borusija imaju 24 boda toliko o snazi drugih liga, za Alabu jos nije potvrdjeno danas su detaljni pregledi pa ce bit saopcenje, nadam se da nije ozbiljno mnogo, kad vidis ko sve Bayernu fali: Thiago, Martinez,Schweinsteiger,Badstuber,Reina,Satrke, povrijedio se i Pizzaro sad jos i Alaba, ali ipak melju sve pred sobom!
Kad bi se klix prestao preseravati sa "Džekin City" i "Pjanićeva Roma", to bi bilo super.
siti je za kukuruz lige!
pa igra u kukuruz ligi
Trener Man City treba podnijet otkaz i to odmah.Ne govorim iz razloga zato sto nije Dzeko igrao od pocetka,nego jednostavno taktika mu je nikakva.
Kažu Premiere League najbolja liga a ne mogu slovence i ruse pobjediti.
isto su prije govorili da je talijanska najbolja a sad se guze sa francuzima o mjesto u najboljoj petici. ove godine kao i prosle i pretprosle spanci i njemci.
jako mutna utakmica..igra i ponašanje šitija....ko je gledo od prve do zadnje minute sve mu se dalo vidit..preofirno!
hahahhaaahaha pa jači mancini od ovog pellegrina, koji levati dobijaju milione, ne moze covjek da vjeruje