Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno sve trojici.
sretno našiiiiiiiiiii
osim dzeksona sve je to tanko
Pjanic zvani picic najgori.
zar igraju za Romu Miralem Pjanić i Edin Džeko, gledam tekmu a njih ni na mapi.........e da oni "igraju" u ovom trenutku bi bilo bar nerjeseno a ne 5:0 za Barcelonu ......
greska....Barcelona vodi sa 6:0
dOBRO IDE ROMI :)
Ja viktorije... haha... pa nije ni cudo kada je na ovakve panjeve od igraca spala Roma..
Imate ova dva levata koji nisu lopte primili :D pa srpska zadnja linija najskuplja u Evropi i ti hoces da poredis zaostalu bih i Srbiju :D
eto spahic i ostale seljačine iz bih su skuplji i traženiji... :DD
sta kaze klix, skauti neki ovo ono, Pjanic vec u Barci, ja ne bi ni znao da igra da nisam vidio sastave na livescore-u :))
A jesu li starteri Medunjanin, Vranješ, Hajrović, Kolašinac, Ibišević. Nisu svi zajedno pretrčali jedan kilometar u godinu dana a očekujemo da nekog pobjedimo u baražu. Kipar može.
ma sve ce to bajern da satare
E sad mogu samo materama svojim igrati!
Zmajevi nasi
Dzeki zelim sve najbolje, a za onog spljostenog me zaboli lijevo mudo
a za lijevim i desno...
mariiijuana De ga malo usnicama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)