Skupina H
1

Promo / Liga prvaka na OBN-u: Večeras dvoboj Real Madrida i Borussije Dortmund

Posljednje kolo Lige Prvaka po skupinama donosi sraz u Madridu između Reala i Borussije u skupini H. Emisija pred utakmicu počinje u 20:25 sati, a sama utakmica deset minuta kasnije u izravnom prijenosu na OBN-u.

Meč je to koji je važan tek Borussiji. Timu iz Njemačke ove sezone nikako nije išlo u Ligi prvaka pa će u zadnjem kolu pokušati bar osvjetlati obraz i izboriti Europa ligu. Bit će teško jer pored desetkovanog tima imaju s druge strane teškog protivnika.

Statistika kaže kako nisu slavili već sedam utakmica zaredom. Real je na svom terenu dobio većinu utakmica faze po skupinama, a upravo im je Borussija znala napraviti probleme. Sjetimo se samo 2012. godine kada je bilo 2:2. Real nema novih problema s izostancima i Zidane jedino ne može računati na Balea i Asensija.

Madriđanima problem može biti loša forma u kojoj se nalaze, te bi tu mogla biti šansa za njemački tim. Dortmund u ovaj susret ulazi kao treća momčad skupine i pokušat će tu i ostati. Očekuje nas slična utakmica kao i u Dortmundu, dvije napadačke momčadi koja će igrati na gol više pa bi trebalo biti i dosta golova.

Ne propustite, večeras od 20:35 sati utakmicu između Real Madrida i Borussije na OBN televiziji uz komentatore Sabahudina Sašu Vugdalića i Adisa Hadžića.