Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zveszda predobru grupu dobi.. Kakve samo ekipe će da ugoste i uživo da gledaju.. Sretno pa makar koji bod da ugrabite. Mi samo možemo sanjati da nas Zeljo ovo dostigne
Tako je kad se radi planski i na duze staze
Zvezda ale, Zvezda ale....... Podrska od mene. Sretno Crvena Zvezdo....pa sa Realom Finale. Podrska od pravog Sarajlije, kojeg boli kqrac za nacionalozam.Bolje i vi nego futava Barcelona! NACIONALISTI STOP!
Dobra grupa za Žutu Kokardu, izazovni protivnici, a sad će će jos dobiti para da se naplaćaju kazni.
opet nema sarajeva
Jadna Zvezda! Ima da je Neymar,MBappe,Salah i Hamšik jebu u petokraku !
Biće karanje Crvene Zvijezde.. sa po 5+ više golova :D
Posto li ce biti ulaznice na Marakani?
Juventus osvaja ;)
Zvezdi zvezde nisu bile naklonjene, iskreno mi je i žao što su ovako prošli, a još ih najbolji igrač napušta. Ovi "naši" što se naslađuju neka prvo pogledaju gdje smo.
bit ce porno filmova u beogradu na marakani.
Za jednu utakmicu u Beogradu će se sigurno naći vremena
U grupi D svako može proći... definitivno grupa smrti.
Imal đe 23%...😂😂😂😂👺👺👺
@delu Nema, kao ni ostalih 77%. A znaj da si i ti dio te cjeline koja se zove BiH.
Ako to stvarno misliš ti nisi normalan....
Nabavite mi kartu Zvijezda Liverpul.Dolazim brzim iz Sarajeva,au taj nevozi vise,avion skup,eto me autom samo mi nabavite kartu,a ja kad dodjem castim Leskovackim rostiljom a moze i punjena pljeska.
Kad je đeko kupio Romu?!?
Jebe te slovo Dž