Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stara kladionicarska kad igraju prvi i zadnji ne igraj sve je moguce, u tim tekmama bas precesto bude iznenadjenja
U najgoroj ligi 5 je bilo i ocekivat da ce fukare iz Dortmunda gledat u ledja jedinoj MegaMomcadi u ligi, koja dominira vise nego recimo Dinamo u HNLu ili Salzburg u Austriji. Za mene je Bundes liga licno najdosadnija liga 5 i najslabija liga, da nema Bayerna, bila bi u rangu Portugalske ili Ruske lige.
Kako možeš reći da je najdinamičnija liga petice dosadna, ako ti je broj različitih prvaka mjerilo kvaliteta šta onda reći za francusku ili talijansku gdje se igra lošiji fudbal pred manje navijača nego u Njemačkoj. Bundesliga je realno treća po snazi.
"Milionerski klub" Badava dobro sjeme kad je slabo oranje.
Ma otkako je Reüs otisao sve manje na klub lice
Dje je otiš'o?
uskoro bivsi lider :) eto bavaraca