Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doslovno ne smijes neymara dirnuti. Nek ide igrati balet
vjeeti i govàna
ja kontam on reko sudijama negdje na poluvremenu ili na kraju tekme..kad ono on napiso na facebooku ili čemu već i nekom sad to bitno,e svašta kud ovo vodi..
Neymar je p.
*iNscenirati
Nije još gotovo. Srediče tebe Neymar na kraju.
Nezz jel me njegov stav vise dotakao ili izjave zene od Thiaga Silve od preksinoc ...nisam pri sebi nmgu da prevagam/prevazem ko je veci strucnjak
Ta će ovaj ublehaš, pijanac i besposličar, ta on pametuje, Pariz će oderati plastiku na $$$$ Areni. Ici C'est Paris 🔵🔴🔵🔴
sve u svemu, kada oduzmeš i dodaš ,čovjek je u pravu,..a ovaj tarcavarazdin nije gledao Veleža i Krupu,koji mai geri od strane igrača Veleža,za direktni crveni karton,ali to su druge okolnosti,kako bi naši stručnjaci objasnili,..(ne znam da li je dobio i žuti,isprika,..),..
koje je godine nakon dugo izbivanja city ušao u prvu ligu?
zašto De Brujne ne dobi crveni karton?