Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi gol nije regularan, hokejaškim potezom čovjek razgrnuo čitav peterac, crveni zaslužen, zaslužena pobjeda Barcelone, Osasuna bez muda, Barca je samo čekala pravu šansu da im ga zabibere. - 5 u Madridu možda sutra do ponoći zatopli.
Sutra neće ali u Ćetvrtak naveče se očekuje otopljenje s božijom pomoći
Ovo nije za žuti karton!!!!! Ovo je direktan crveni, mogao je ubiti čovjeka!!!!
Sudija je dao sve od sebe da Barca ne pobjedi i da ne pobjegne Realu ali dzaba.Cist faul kod gola Osasune.
Laki je malo nervozan😁
Uz svo postovanje Robertu, al jarane zakucas covjeka laktom , dobijes drugi zuti i ti dodjes sudiji nesto prigovaras da ipak nije tako, a na snimku se sve vidi iz svih uglova, i ti onaj zubati Buskec i onaj mali krpac Jordi Alba..Cccccccc
A jest ga ciljo..
Zasluzen crveni
Real izgubi bodove odmah nastupaju Gil Manzano ili Mateu Lahoz, kakva otimacina Bog te veselio. Hrvacki zahvat kod gola Osasune. Sa Neptuna se vidi.
Kad real ne iskoristi sudijske prilike barselona zapadne u neprilike. Ali vcrs im se nije dalo
Nek se pripremi za snizenje plate od 70% sljedece sezone,ako odbije "navijaci" ce mu psovati majku,sutati auto i pljuvati na sofersajbu kad bude izlazio sa treninga.Tako to rade u Barceloni,provjerena taktika,na kraju svi pristaju na snizenje.😂
Prdno si ti u sisu cim si otisao iz Bajerna...
ne lupetaj budalo